Klientudtalelser

Klientudtalelser – Hvad siger klienter efter behandling i Klinik-Ege?

Klientudtalelser – baby

1 uge gammel baby:
Mor: “storebror havde kolik, så vi ville gøre alt for at undgå, at lillebror skulle igennem noget lignende og valgte derfor at få et fødselstjek af lillebor. Det er vi glade for, for han havde en roteret nakkehvirvel”.

4 uger gammel baby:
Mor: ” Det var som at få et nyt barn. Vores datter, født med sugekop, græd konstant og sov aldrig – nu erstattet af glad, sovende og tilfreds baby”

6 uger gammel baby:
Mor: “At tage min dreng med ud til Mette, er simpelthen det bedste jeg har gjort. Nicolaj er gået fra at være den mest ulykkelige baby til at være verdens gladeste dreng”

2½ mdr. gammel baby:
Mor: “Så dejlig, rolig og blid behandling til min datter med favoritside og fladt baghoved, min datter så ud til at nyde behandlingen. Der er sket en stor forandring og hovedet har rettet sig meget. Gode øvelser, vi skulle lave hjemme”

3 mdr. gammel baby:
Far: “Mette er rigtig god til børn, rolig og tålmodig. Behandling og vejledning har hjulpet meget på vores datters fordøjelse og refluks. Hun er bedre tilpas og sover bedre og har taget godt på i vægt”.

Udtalelser små børn

Pige,2 år:
Mor “Min datter få så meget ro i kroppen efter besøg hos Mette. Vuggestuen kan tydeligt mærke forskel. Ingen tvivl om, at vores datter er meget sensitiv og at det skaber mere ro, når hun har fået behandling”

Kranio-Sakral terapi til børnehavebørn. Hjælp til fordøjelse, balance, søvn, nightterror, uro, ører, sengevædere, motorik

Udtalelser børnehavebørn

Pige 3 år:
Mor: “vores datter har fået hjælp til øreproblemer, mavepine og eksem. Kan varmt anbefale Mette!
Vildt dygtig og super tag på børn!”

Dreng, 4 år:
“Mor, nu vil jeg gerne snart hen til Mette igen – min mave trænger til det”

Kranio-Sakral terapi børn,Indlæringsvanskeligheder og koncentrations besvær kan ofte afhjælpes med KST

Udtalelser skolebørn

Dreng, 8 år:
“Skal jeg ikke snart hen til Mette igen, så jeg kan få det bedre i mig selv”

Dreng, 10 år:
“Det er ligesom om, at matematik bedre kan være i mit hoved nu”

Dreng, 10 år:
Mor: “Mette er virkelig dygtig og udstråler så meget ro, at man føler sig godt tilpas. God tålmodighed til børn og vigtigst af alt, hendes behandlinger virker. Så taknemmelig for din hjælp til min søn. En varm anbefaling herfra. Min søn har fået hjælpe til tics, uro og koncentrationsbesvær”

Pige, 17 år:
“Nu kan jeg meget bedre være mig selv”

Kvinde, 19 år:
“Stor hjælp til hjernerystelse, jeg havde aldrig fået min studentereksamen uden dig”

Kranio-Sakral terapi stress og relaterede lidelser, angst, søvnproblemer, spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, kort lunte

Udtalelser voksne

Kvinde, 22 år:
“Koncentration er min udfordring, Mette hjælper mig, så jeg bedre kan koncentrere mig om min universitetsuddannelse og det har også hjulpet på mit syn”.

Kvinde, 25 år:
“Jeg kan rigtig godt lide at tale med dig, og jeg får meget ud af vores samtaler”

Kvinde, 38 år:
“Jeg får meget ro i krop og hoved efter behandlingerne. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle være kommet igennem den periode hvor jeg var sygemeldt med stress og den periode, hvor jeg startede op på job, uden Mettes behandlinger”

Mand, 41 år:
“Det er vildt, nu er hovedpinen væk”

Kvinde, 43 år:
“Piskesmæld hjælper Mettes behandling virkelig på. Det har hjulpet mig i forhold til syn er bedre, svimmelhed, smerter, hovedpine og hukommelse.

Mand, 47 år:
“Jeg ved ikke hvordan, jeg skulle have overlevet det sidste halve år uden dig”

Kvinde, 52 år:
“Mette kan holde min tinnitus væk, bare jeg kommer til behandling hver 6. uge. Det er sådan en befrielse”

Kvinde, 58 år:
Parkinson. Jeg kunne virkelig mærke hvor meget Kranio-Sakral terapi behandling plejer at hjælpe mig til ro i kroppen, da jeg måtte undvære behandlingen i 3 mdr. under covid-19 lukning.

Kvinde, 75 år:
“Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fundet dig. Nu kan jeg være tryg, fordi jeg ved at hjælpen er nær, hvis jeg skulle få det dårligt igen”.

Kvinde, 87 år:
“Godt, nu ved jeg hvor jeg kan gå hen, når nakken driller”


Erfaring med Klinik-Ege – Hvad siger klienter efter behandling?

Har du lyst til at dele din oplevelse med Kranio-Sakral terapi behandling i Klinik-Ege med andre, kan du maile den til kontakt@klinik-ege.dk

Er du interesseret i at vide mere om behandling i Klinik-Ege? kontakt