Kranio-Sakral terapi kurser

Kranio-Sakral terapi kurser og efteruddannelse

Spændende uddannelsescenter, hvor du kan efteruddanne og specialisere dig indenfor fascia/bindevæv og Kranio-Sakral terapi. Institut for Kropsterapi er grundlagt i 2017 af Lise Pagh og undertegnede (Mette Dam Larsen). Vi er tidligere kolleger fra Stanley Rosenberg Institut. Du kan følge vores kursusprogram via Facebook “Institut for Kropsterapi”, samt på hjemmesiden www.institutforkropsterapi.dk

Kranio-Sakral terapi kurser: hovedpine, piskesmæld, hjernerystelse og bækken

Vores KST-kurser er efteruddannelseskurser, hvor du kan specialisere dig indenfor forskellige områder og bygge ovenpå din grunduddannelse.
Du kan optjene vedligeholdelses RAB points. Kurserne er godkendte hos “Foreningen af Kranio Sakral- og Kropsterapeuter”, “KST foreningen”, “FDZ” og “Zone Connection Terapeutforening”.

Kranio-Sakral terapi kurser: baby og børnebehandling

Brænder du for at arbejde med babyer og børn, så giver disse kurser dig mulighed for at specialisere dig som børne KST-terapeut. Du kan tilegne dig en bred og dybdegående uddannelse, der favner børn i alle aldre. Børnekurserne er en fortsættelse af en KST grunduddannelse og er bygget op over tre moduler: BØRN 1, BØRN 2 og BØRN 3. Hvis du ønsker det, kan du efter deltagelse i de tre kurser, gå til en prøve og blive certificeret børneterapeut. Du må benytte vores børneterapeut certifikat efter bestået prøve. Grundlaget for kurserne er behandling af børn, men principperne kan også bruges til behandling af voksne. Forudsætningen for at deltage er, at du har en KST-grunduddannelse.

Kranio-Sakral terapi kurser: Biodynamisk KST / Biodynamics

Biomekanisk KST og KST Biodynamics adskiller sig meget fra hinanden, men de supplerer de hinanden godt.  Dette kursus en kan udvide din horisont med en endnu dybere tilgang.  Kurset er for Biomekaniske KST terapeuter med behandler erfaring og vi kan tage afsæt i den erfarne behandlers viden.

Institut for Kropsterapi

  • Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores Institut. http://institutforkropsterapi.dk/
  • Vi har mange ting på hjertet og mange års erfaringer, vi gerne vil viderebringe og dele med dig.
  • Vores kurser er primært tiltænkt terapeuter, der har en KST grunduddannelse – dog kan alle deltage på bindevævskurserne.
  • Kurserne giver RAB vedligeholdelsespoint.
  • Efter kurser kan du komme på vores liste med anbefalede behandlere
  • Små hold med max. 8 kursister og mulighed for fordybelse

Kranio-Sakral terapi kurser og efteruddannelse

Har det vakt din interesse? Du kan kontakte Institut for Kropsterapi på kursus@institutforkropsterapi.dk

Vil du læse mig om min baggrund og uddannelse finder du det her

Følg Institut for Kropsterapi på socialemedier

Instagram og Facebook