Baby-café i Viborg

Baby cafe i Viborg udbyder jeg med forskellige samarbejdspartnere med jævne mellemrum. Som Certificeret Børne KST terapeut og Børnesundhedsvejleder har jeg meget på hjertet, jeg gerne vil formidle om graviditet, fødsel og spædbørn.

Med udgangspunkt i Kranio-Sakral terapi kommer jeg ofte ind på emner som: hvordan påvirker mors aktiviteter i graviditeten barnet efter fødslen?. Hvordan påvirker en tvillingegraviditet børnene?. Hvordan påvirker forskellige fødsler barnet? Hvad sker der med barnets krop og kranie under fødslen? Hvorfor er barnet ikke begyndt at rulle eller ruller kun til den ene side? Hvorfor vil barnet ikke ligge på maven? Hvorfor gylper barnet så meget?

Med udgangspunkt i hyppige spædbarns problematikker, guider, jeg forældrene gennem forskellige øvelser, der kan afspænde barnet efter fødslen og styrke motorikken.

Eksempel på baby cafe

Jeg har tidligere afholdt babycafeer sammen med kolleger, der kan bidrage med viden indenfor småbørnsområdet. Vi sammensætter et spændende program, hvor du får viden fra begge vores verdener.

Kom til en sjov og informativ dag hvor omdrejningspunktet er børn i 0 – 1 år-

Gennem øvelser og lege vil vi fortælle om fokuspunkter, som er vigtige gennem dit barns udvikling. Vi giver gode råd og vejledning til øvelser/måder hvorpå du kan styrke dit barn.

Til Baby cafe er alle velkomne: Fædre, mødre, bedsteforældre og spædbørn.


Hold øje med Baby cafe i Viborg på min Facebook side hvor arrangementer bliver slået op eller på Instagram

Vil du vide mere om Kranio-Sakral terapi behandling af babyer eller børn

Vil du vide mere om Børnesundhedsvejledning til baby, mor og børn. Hvad er en Børnesundhedsvejleder?