Om Klinik Ege

Jeg byder velkommen i min dejlige klinik i Toldboden i Viborg, med gratis parkering lige uden for døren og få minutters gang fra tog- og busstation. Der er elevator til 1. sal og kørestole- og barnevogn venlige forhold.

Om Klinik-Ege

Klink-Ege er tilmeldt brancheforeningen: “Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark”, hvor igennem Mette søger om RAB fornyelsen hvert 3. år. Foreningen har sit eget etisk råd, som behandler klientsager og branche orienterede sager.

Certificeringer og medlemskaber

Registreret Alternativ behandler (RAB)
https://stps.dk/sundhedsfaglig/registrering/registreringsordning-for-alternative-behandlere-rab

Medlem af Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i DK
https://kstforeningen.dk/

Certificeret Børnesundhedsvejleder v/
http://boernesundhedsvejleder.dk/uddannelsen/

Eksamineret Tungebåndsvejleder
https://www.stramttungebaand.dk/vejlederuddannelsen/

Kan jeg få min behandling dækket af min forsikring?

Det er meget forskelligt fra selskab til selskab, om du har mulighed for dækning. Forsikringsselskaberne kræver oftest at behandlingen er foretaget af en RAB registreret og eksamineret behandler. Begger dele er opfyldt i Klinik-Ege.
Typisk er det behandling i forbindelse med hjernerystelse eller piskesmæld, det er muligt at få dækket. Typisk får klienten 5 behandlinger betalt og kan søge om forhøjelse, når de er brugt.

I Klinik-Ege bliver du behandlet af en professionel behandler der er Certificeret Børne KST terapeut og Børnesundhedsvejleder. Mette er eksamineret og RAB registreret Jeg stræber efter gode resultater og glade og tilfredse klienter og elever.

Klinik-Ege støtter Miljøvenlig klinik

Vil du bestille tid eller har du spørgsmål? kontakt